Selecteer een pagina

In een Luchtballon

Als jullie echt aan iets heel bijzonders denken … een zeer unieke locatie … super romantisch en wat jullie het gevoel zal geven in de zevende hemel beland te zijn en in de wolken … overweeg dan een bruiloft in een heteluchtballon.

Het avontuur begint net voor zonsopgang. Vertrek is vanaf een lanceer locatie achter Little Governors Camp. De gasten verzamelen bij de lanceerplaats voor een briefing terwijl de vlammen van de luchtballonbranders de duisternis verlichten en de bemanningen ondertussen hun vaartuigen oppompen. Als de dageraad breekt, vult de heteluchtballon zich en gaat dan omhoog.

Opgeschort in een mand onder de regenboogkleurige luifel, gaan jullie op weg om een avontuurlijke manier van wilde dieren te spotten met een heel ander perspectief. Wat de meeste first-time ballonvaarders verbazen is de absolute stilte: de stilte terwijl jullie boven de vlaktes zweven, het bos en de rivieren van de Masai Mara. Hier vind de officiële ceremonie plaats in aanwezigheid van de trouwambtenaar en de getuigen. De vlucht duurt ongeveer een uur en drijft overal waar de luchtstromingen jullie meenemen. Er zijn volop mogelijkheden voor fotografie en video-opnamen. Dan eindigt jullie ballon vaart in Kenia. In de aloude traditie van ballonvluchten over de hele wereld toosten jullie de terugkeer naar de aarde met een champagne-ontbijt, klaargemaakt waar jullie ook zijn. De ballon vaart wordt afgesloten met een game drive terug naar Little Governors Camp.

Wij regelen alles voor jullie, de trouw vergunning, trouw ambtenaar en de legalisering van het certificaat. Jullie mogen relaxed nagenieten in dit schitterende kamp. 

 Interesse om te trouwen in een heteluchtballon over de Masai Mara?  Vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk geheel vrijblijvend met een offerte.