Selecteer een pagina

Ashnil Aruba

Locatie: Ashnil Aruba Lodge **** ligt in een van de oudste nationale parken van Kenia – Tsavo East National Park, dat ongeveer 40% van al het land beslaat dat wordt bedekt door Keniaanse nationale parken en wordt beschouwd als de bolwerken van de biodiversiteit ter wereld. Zijn populariteit is vooral te danken aan de enorme hoeveelheden verschillende dieren in het wild. Het nationale park is een populaire safaribestemming met een grote aantrekkingskracht op diegenen die geïnteresseerd zijn in het ervaren van de uitgestrektheid van de wildernis en het ongelooflijke terrein.

De locatie is fantastisch, op slechts een paar uur van de kust van Mombasa, op 5 uur rijden van Nairobi en aan de oevers van de Aruba Dam die in 1952 werd gebouwd als een recreatief punt voor sportvissen in het park. Verschillende drinkwaterplaatsen in de buurt trekken wilde dieren aan en het spotten van dieren is gemakkelijk omdat het park vlak ligt met savannegrasland.

Accommodatie: De lodge beschikt over 46 kamers en 6 tenten.

Kamervoorzieningen: De Luxe eenpersoonskamer heeft een queensize bed of 2 eenpersoonsbedden, deluxe Twin 25 m², twee kingsize bedden, deluxe tweepersoonskamer een queensize bed en deluxe driepersoonskamer drie eenpersoonsbedden alle tenten/ kamers zijn voorzien van warm water, douche, föhn, terras, ligbed.

Restaurant: Het open zitrestaurant in het hoofdgebouw kijkt vanuit alle hoeken uit over de dam en biedt plaats aan maximaal 150 gasten. Het houten terras in de schaduw van canvas parasols kan worden gebruikt als extra zitplaats tijdens de maaltijden. De buffetplatforms, zowel warm als koud, zitten in het midden van het restaurant voor gemakkelijke toegang voor iedereen. Het restaurant serveert vaste buffetten met internationale, oosterse en traditioneel Afrikaanse gerechten.

Faciliteiten: er is een zwembad, spa- en behandelkamers en wifi.