Selecteer een pagina

Zebra PLains Camp

Locatie: In Amboseli National Park met uitzicht op de beroemde Kilimanjaro.

Kamers: Zebra Plains Amboseli Camp heeft 12 luxe tenten.

Kamervoorzieningen: voorzien van comfortabele tweepersoons/twin splits bedden met muskietennetten, binnen- en buitenlounge, binnen- en buitendouches met zowel koude als warme stromende douches, flitsend toilet, wastafel, leestafel.

Elke kamer heeft een prachtig uitzicht op de toppen van de Kilimanjaro en de beboste vlaktes van Amboseli National Park, zodat uw verblijf bij Zebra Plains Tented Camp een blijvende herinnering is.

Restaurant: Zebra Plains Amboseli Camp Chefs hebben meer dan 20 jaar kookervaring in verschillende 5-sterrenhotels, kampen en safarilodges. Het kamp is geschikt voor lokale en internationale gerechten met vegetarische, nov-vegetarische, halal, glutenvrije en komen graag speciale verzoeken van de gasten tegemoet. Engels ontbijt en drie menucursussen voor lunch en diner.

Faciliteiten: De comfortabele lounge is verbonden met een goed gevulde bar en heeft zowel binnen als buiten zithoeken die uitkijken op een kleine drinkplaats die wordt bezocht door olifanten, zebra’s, giraffen en andere bewonersspellen in het kamp.