Selecteer een pagina

Elewana Tortilis

Locatie: Elewana Tortilis ***** in een privé-reservaat dat grenst aan het nationaal park, vinden gamedrives, wandelingen, sundowners en bush-maaltijden plaats, zowel in het nationale park als in het reservaat, waar gasten genieten van exclusiviteit.

Kamers: er zijn 17 tenten met eigen badkamer, waaronder 1 familietent en een privéhuis.

Kamervoorzieningen: Elke met makuti overdekte tent bestaat uit een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of tweepersoonsbedden, een eigen badkamer en een ruime veranda. De familietent bestaat uit een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en een ruime privéveranda. Het privéhuis bestaat uit een en-suite slaapkamer met tweepersoonsbed, een en-suite slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een ruime zit / eetkamer met veranda.

Restaurant: Tortilis Camp is trots op het serveren van verse salades en groenten van eigen bodem bij elke maaltijd. Van een uitgebreid bushontbijt in het midden van de vlaktes tot verse zelfgemaakte pasta’s en brood in het kamp, ​​de Tortilis-koks blinken uit bij elke maaltijd. Tortilis Camp heeft een ruime eetkamer met uitzicht op de Kilimanjaro, waar gasten aan hun eigen individuele tafels eten.

Faciliteiten: Er is een hoofdlounge, een bar en een eetgedeelte, allemaal prachtig gebouwd met natuurlijke materialen en rieten daken. Het privéhuis en de familietent bevinden zich enigszins gescheiden van het hoofdkamp, ​​op de heuvel waar ze een zwembad delen.

Activiteiten: Tortilis Camp-gidsen zijn gevestigd in het kamp in Amboseli en kennen hun achtertuin door en door. Meer dan de helft bestaat uit Masai en heeft 80 jaar ervaring als gids bij Tortilis Camp. De hoofdgids is sinds de opening in Tortilis Camp.

Andere activiteiten zijn: gamedrives, wandelsafari, Masai-dorp bezoeken, bush-ontbijt of genieten van een massage na een lange dag met gamedrives!

Het is mogelijk om hier te trouwen! Bekijk hier het arrangement.