Selecteer een pagina

Airport Landing ***

Locatie: strategisch gelegen aan North Airport Road, 10 minuten van de Jomo Kenyatta International Airport. Passagiers, vliegtuigpersoneel en zakenreizigers hoeven nooit een vlucht te missen. Geen langdurige files meer van of naar uw vluchten. Na aankomst op het vliegveld vrij snel kunnen douchen en uitrusten van uw lange vlucht! 

Kamers: Het hotel beschikt over 45 moderne kamers die ruim zijn ingedeeld over 3 verdiepingen. Omdat elke kamer goed geïsoleerd is, bieden ze een rustig, sereen, landelijk gevoel op minuten van het stadscentrum.

Voorzieningen: Alle kamers hebben toegang tot snelle WiFi, kabel-tv met internationale zenders, permanente stroomvoorziening, koffiefaciliteiten, mineraalwater, gratis douche artikelen en tandpasta setjes. Airport

Restaurant: De meest ervaren chef-koks zullen uw smaakpapillen nieuw leven inblazen met heerlijke gerechten om van te watertanden, zowel lokaal als internationaal. Terwijl achtergrondmuziek uw geest een serenade brengt met een lokale mixoloog die klaar staat om u een goed afgeronde lijst van cocktails en dranken aan te bieden, die na uw vlucht de juiste toon slaan.