Selecteer een pagina

Kahawa House

Locatie: Gunstig gelegen op slechts vier km. van de luchthaven van Arusha. Deze huiselijke lodge is de ideale uitvalsbasis op weg naar de parken, na een safari of zelfs als tussenstop tijdens een safari. 

Kamers: Er zijn 28 kamers verdeeld over vier gebouwen met twee verdiepingen. De kamers hebben een balkon en een eigen badkamer. Er zijn kamers voor 1 & 2 personen en onderling verbonden kamers voor 3, 4 of 5 personen.

Voorzieningen op de kamer: roomservice, klamboes, mineraalwater
Interne telefoon, thee- en koffie, ventilator.

Restaurant: Het hotel heeft een restaurant waar u uw maaltijden nuttigt. Eten is hier geweldig!

Faciliteiten: Er is een zwembad en een massagecabine.

Activiteiten: Als u hier verblijft, heeft u gemakkelijk toegang tot Arusha waar veel te zien en te doen is. Om er een paar te noemen:

Cultureel Erfgoedcentrum is de plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar souvenirs of cadeaus voor vrienden en familie. Hoewel de prijzen iets hoger zijn dan op andere plaatsen, is het hier veel gemakkelijker om dingen te kopen, omdat er een meer ontspannen sfeer hangt dan in de meeste andere vergelijkbare etablissementen.

Tanzanite experience is een winkel waar ze de Tanzanite verkopen. Wat hen zo speciaal maakt, is dat ze ook een klein museum hebben opgezet waar klanten meer te weten kunnen komen over de oorsprong van deze prachtige steen.

Masai Women Trade Centre is een project gestart om ambachtelijke makers in Tanzania te ondersteunen. Ze verkopen producten van hoge kwaliteit en een groot deel van de winst gaat naar onderwijs.