Selecteer een pagina

AA lodge

Locatie: AA Amboseli Lodge *** is gebouwd in een architectonisch ontwerp met drie niveaus en is strategisch gelegen op 2 km van de hoofdingang van Amboseli National Park (Kimana Gate) en gunstig aan de geasfalteerde Emali-Loitoktok weg. Het ligt op 240 km van Nairobi, 16 km van de landingsbaan van Amboseli, 20 km van de Emali-, 20 km van de geasfalteerde Emali-Loitoktok weg en biedt een panoramisch uitzicht op de met sneeuw bedekte Mt. Kilimanjaro, ’s werelds hoogste vrijstaande berg.

Accommodatie: Er zijn 29 klassieke tenten, 24 klassieke huisjes en voor wie op zoek is naar een luxer verblijf, daar zullen de 7 superior kamers ongetwijfeld aan de verwachtingen voldoen.

Kamervoorzieningen: De kamers zijn elegant en volledig ingericht, ruim met een eigen badkamer met warm water, een kledingkast, een leestafel, een haardroger, een kluis en een eigen balkon.

Faciliteiten: Er is een scala aan faciliteiten om elke gast zo ontspannen mogelijk te maken. Diegenen die willen ontspannen en tot rust willen komen, kunnen gebruik maken van de Hotels Beauty Spa, die een verscheidenheid aan behandelingen biedt. Daarnaast is het sierlijke zwembad perfect voor een verfrissende duik voor en na respectievelijk de ochtend- en avondgamedrive. Dat is niet alles; de lodge heeft een kampvuur, een perfecte plek om ’s avonds te socializeren terwijl de barman verfrissende cocktails voor de gasten bereidt.

Er is wifi op de openbare plaatsen.

Activiteiten: game drives, nachtelijke game drives, teambuilding, zwemmen, natuurwandelingen, bezoek aan Masai Manyatta, Bush dinners, bush breakfast

Restaurant: continentale keuken, buffetmaaltijden, sundowners en bush-diners beschikbaar, binnen en buiten bars.

U kunt een vlucht boeken voor een 25 minuten reis naar Amboseli, de lodge ligt op 15 km afstand van de landingsbaan en vervolgens gamedrive’s doen in het park. U kunt uw safari ook starten vanuit Nairobi, een rit van 4 uur (240 km) op de asfaltweg Nairobi-Emali-Loitokitok.

We raden privésafari’s aan met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen, zodat iedereen een raamplaats heeft.

Als u geïnteresseerd bent in een safari naar Amboseli kunt u een 3-daagse reis naar Amboseli boeken of combineren met een bezoek aan Tsavo en eindigen in Mombasa voor een strandvakantie. Stuur uw vraag naar ons of via het contactformulier.