Selecteer een pagina

5 dagen Simba

Dag 1: Arusha>Tarangire U verlaat Arusha om 09.00 voor een rit van ongeveer een uur naar Tarangire. Dit park wordt vaak aangeduid als het “thuis van de olifanten”, hier heeft u een grote kans om grote kuddes olifanten te spotten die zich rond de rivier de Tarangire verzamelen. Andere dieren die gezien kunnen worden zijn ondermeer luipaarden, leeuwen, giraffen en zelfs boomklimmende pythons! Overnachting indien bij kampeersafari op kampeerplaats, indien lodge in een lodge  die u gekozen heeft in Tarangire.

Dag 2: Tarangire> Serengeti  Na het vroege ontbijt (6.00 uur) gaan we op weg naar Serengeti National Park. Serengeti is het grootste en meest beroemde park in Tanzania, wereldwijd bekend om zijn eindeloze vlaktes, wildebeest-migratie, kuddes leeuwen en andere roofdieren zoals hyena’s, cheeta’s en luipaarden, evenals nijlpaarden, giraffen, antilopen en gazellen. Diner en overnachting in het hart van de Serengeti op de Seronera kampeerplaats of lodge.

Dag 3: Een hele dag in de Serengeti. Met een gamedrive in de ochtend en in de namiddag. Overnachten op Seronera kampeerplaats of een lodge .

Dag 4: Ngorongoro  Vroeg in de ochtend game drive in Serengeti. Na de lunch in de middag gaan we op weg naar (optionele stop bij Oldupai George) naar de rand van de Ngorongoro Crater voor diner en overnachting met een prachtig uitzicht op de bodem van de krater. We overnachten op Simba Campsite. Dit is de enige kampeerplaats in Ngorongoro en het is goed te weten dat deze kampeerplaats erg basic is. Indien u een lodge safari heeft geboekt overnacht u in een lodge in Ngorongoro.

Dag 5: Arusha  Een volle dag in de Ngorongoro Crater… Er is een zeer grote kans om de “big 5” in een dag te spotten: leeuw, neushoorn, olifant, buffel en luipaard. De lunch vindt plaats op de picknick plaats op de bodem van de krater. Laat in de middag rijden we terug naar Arusha.

Interesse om deze safari te doen? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een email het aantal reizigers. Wij komen dan met een passende offerte.

Bij een privé safari is het mogelijk om de overnachtingen te wisselen met kampeer faciliteiten, luxe tenten en of lodges.