Selecteer een pagina

5 dg Mara & Nakuru

Dag 1: Nairobi > Masai Mara. Pick up van uw hotel voor een reis naar het zuiden langs de ‘ Great Rift Valley’. Vervolgens rijden we door naar Narok handelsstad van de Masai en lunchen hier in een lokaal restaurant. Daarna rijden we de ‘westelijke muur ” en rijden binnen in het land van Hemingway’s “Serengeti Plains” Aankomst in de middag en al rijdens naar de kampeerplaats /lodge een gamedrive Masai Mara game reserve. Diner en overnachting op de kampeerplaats/lodge.

Dag 2: Masai Mara. Een hele dag brengen we vandaag door in dit zeer bekende park op dit rijke met bomen bezaaid grasland en glooiende heuvels. De beroemde mara staat bekend om zijn grote kuddes wild. Leeuwen met zwarte manen, luipaarden en cheeta, maar bevat ook groot aantal olifanten en vrijwel elk soort dier wat in het wild te vinden is in Kenia. Alle maaltijden en overnachting op de camping/ lodge.

Dag 3: Masai Mara. Na een vroeg ontbijt vertrekken we van het kamp/lodge voor een vroege ochtend game drive tot lunchtijd, terugkeer naar het kamp/lodge voor de lunch. Middag optionele natuurwandeling of een bezoek aan een nabijgelegen Masai dorp, terug naar de camping/lodge voor diner en overnachting.

Dag 4: Masai Mara > Lake Nakuru. Vandaag een extra vroege game drive in het park voor het ontbijt, terug naar de camping/lodge voor ontbijt dan verlaten we het park om op weg te gaan naar Lake Nakuru National park. Lunch onderweg. Aankomst in Nakuru voor het diner en overnachting in budgethotel of lodge ( naar gelang u geboekt heeft)

Dag 5: Lake Nakuru > Nairobi. Na een vroeg ontbijt, gaan we voor een uitgebreide ochtend game drive het park Lake Nakuru National Park in, bekend om zijn miljoenen flamingo’s en andere watervogels. Na de lunch keren we terug naar Nairobi aankomen in de late namiddag.

Opties o.a groepskampeersafari met overnachting in budgettenten: 550 euro p.p
Prijzen voor lodge safari zijn geheel vrijblijvend op te vragen.