Selecteer een pagina

3 dagen Tsavo

Dag 1: Mombasa> Tsavo East. U wordt vroeg in de ochtend opgehaald voor de rit naar Tsavo East National Park over de vernieuwde weg dat naar Nairobi leidt.
Betreed het park via de Bachuma-poort en begin met een safari-gamedrive op zoek naar dieren in het wild en vogelsoorten om vervolgens in te checken voór de lunch, in de lodge of het tentenkamp met onderweg een gamedrive. Middagsafari game drive in het Park tot 18.00 uur. Terug keer en opfrissen voor het diner en overnachting in de lodge of tented camp. ( overeenkomstig uw boeking)

Dag 2: Tsavo East National> Tsavo West National Park. Word wakker met een gamedrive in de vroege ochtend in Tsavo East National Park. Geniet van het ontbijt om vervolgens weer een gamedrive halverwege de ochtend te doen waarna we het park verlaten en op weg gaan naar Tsavo West National Park. Onderweg naar de lodge of tentenkamp speuren we naar wilde dieren waarna we aankomen bij uw accommodatie om in te checken en te lunchen.
Namiddag game drive in het park met een bezoek aan Ngulia Rhino Sanctuary. Diner en overnachting in uw safarikamp of lodge.

Dag 3: Tsavo West National Park> Mombasa. Vroeg in de ochtend ontbijten en dan uitchecken bij de lodge / het kamp om aan een ochtend gamedrive te beginnen met een bezoek aan Mzima-bronnen waar nijlpaarden, krokodillen en verschillende vissoorten te zien zijn in kristalhelder water vanuit een ondergrondse observatietank. We gaan verder met een gamedrive en een bezoek aan de lavastroom van Shetani, waar u de hoogste met sneeuw bedekte berg van Afrika, de Kilimanjaro, van een afstand kunt zien. Game viewing terwijl we Tsavo West National Park verlaten en terugkeren naar Mombasa / Diani met lunch onderweg in Voi Town.

Deze safari is te boeken als privésafari waarbij u kunt kiezen uit meerdere accommodaties. Middenklasse en luxe tentenkampen of lodges. Vul geheel vrijblijvend onze contact formulier in en wij komen z.s.m terug met onze aanbieding. U kunt de accommodaties bekijken op de lodge pagina Mombasa safari’s.