Selecteer een pagina

3 dg safari Baboon

Dag 1:  Arusha > Tarangire U wordt van uw hotel opgehaald en we rijden naar Tarangire National Park voor uw eerste gamedrive. Dit park wordt vaak gerefereerd als ‘thuis’ van de olifanten. Hier heeft u een grote kans om grote kuddes olifanten te zien rondom de Tarangire Rivier. Ook zijn hier andere wilde dieren zoals luipaarden, leeuwen, giraffen, en zelfs pythons die in de bomen klimmen. U dineert en overnacht op Panorama kampeerplaats vlakbij Lake Manyara. Of indien u een lodge safari heeft geboekt in een lodge in Lake Manyara.

Dag 2:  Tarangire > Ngorongoro Na een vroeg ontbijt om 6 uur rijden we naar de Ngorongoro Crater. Er is grote kans dat we de “big 5” spotten in een dag: leeuw, olifant., buffel, neushoorn en luipaard. Op de picknick plaats in de krater wordt de lunch genuttigd, vervolgens een gamedrive en in de late namiddag rijden we terug naar Mto wa Mbu voor diner en overnachting. Of indien u een lodge safari boekt in een lodge in Ngorongoro.

Dag 3: Lake Manyara  We verlaten het kamp om 7.30 uur rijden naar Lake Manyara National Park, beroemd wegens het prachtige vele groen, gevarieerd vogel aanbod, leeuwen die in bomen klimmen, nijlpaarden en veel apen. In de late namiddag rijden we terug naar Arusha.

2 pax deelname kampeer safari 615 euro p.p
4 pax deelname kampeer safari 545 euro p.p 

Offerte geheel vrijblijvend op te vragen voor luxe tented camps/ lodges.