Selecteer een pagina

Salt Lick Safari

Locatie: Salt Lick Safari Lodge ***** is een luxe safari- in het hart van het Taita Hills Wildlife Sanctuary met uitzicht op een drinkwaterplaats en de uitgestrekte Tsavo-vlaktes.

Kamers: Salt Lick Safari Lodge heeft 96 unieke kamers, allemaal verhoogd op palen en gebouwd over twee niveaus, met en-suite badkamers met permanente douches en toilet, stromend warm en koud water. We kunnen u onderbrengen in deze kamers op drie niveaus met tweepersoonsbedden, twee aparte bedden of driedubbele bedden, afhankelijk van uw voorkeur.

De ruime, goed ingerichte tweepersoonskamers van Salt Lick Safari Lodge hebben allemaal een eigen badkamer en bieden u de kans om vanuit het comfort van uw kamer te genieten van een adembenemend uitzicht op de natuur. 

Voorzieningen op de kamer: Alle slaapkamers hebben een klamboe en een plafondventilator. Bovendien is elke kamer uitgerust met elektrische stroom: 220 volt. Salt Lick Safari Lodge biedt luxe accommodatie en faciliteiten en is de perfecte plek in een onvergetelijke plaats om de omliggende natuurlijke omgeving te verkennen.

Kamers hebben een- en tweepersoonsbedden, leeslampje, kluis, koffie- en theefaciliteiten, haardroger op aanvraag.

Restaurant: Restaurant Bura biedt plaats aan 150 personen. Met uitzicht op de waterpoelen. Ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten. Pan-Afrikaanse, Pan-Aziatische en Pan-Europese gerechten. Bush-ontbijt, picknickmanden en Afrikaanse diners in de open lucht. Vuria Bar Lounge voor uw cocktail of koffie!

Activiteiten: Vroeg in de ochtend en laat in de middag gamedrive rond Salt Lick Safari Lodge biedt een ideale gelegenheid om de gevarieerde reeks wilde dieren in het reservaat te bekijken en te fotograferen. De waterpoelen hieronder bieden een prachtige gelegenheid om dieren van dichtbij in hun natuurlijke habitat te bekijken. De lobby en de bar op het terras bieden een prachtig uitzicht en fotografische mogelijkheden, terwijl een ondergrondse tunnel en bunker met ramen op de begane grond een ongelooflijk nauwe maar veilige toegang bieden tot een verscheidenheid aan dieren terwijl ze drinken.

Nachtelijke gamedrives bieden u de mogelijkheid om dieren te zien die u normaal niet tegenkomt tijdens een gamedrive overdag, zoals gevlekte en gestreepte hyena’s, mangoesten, jakhals, civetkatten, genets, stekelvarkens en bushbaby’s. Salt Lick Safari Lodge heeft hoogopgeleide rangers die zijn uitgerust met krachtige schijnwerpers om gasten een totaal andere wereld in het donker te laten ervaren wanneer u de spannende kans heeft om een ​​roofdier actief te zien jagen.

Wandelsafari: maak een natuurwandeling met een gediplomeerde ranger gids, waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke omgeving die
u tegenkomt als u door de bush slentert.

Een prachtig zwembad is de hele dag geopend in het nabijgelegen zusterhotel Taita Hills Safari Resort & Spa. Er is ook een curiosawinkel in dit resort.