Selecteer een pagina

Dag 1: Mombasa> Tsavo East Safari. U wordt ‘s ochtends opgehaald bij uw hotel aan de noordkust, zuidkust van Mombasa of Malindi voor de prachtige reis naar Tsavo East National Park, over de weg Nairobi – Mombasa. We betreden het park via de Bachuma-poort en de safari begint bij het binnengaan van de poort op weg naar de lodge terwijl u uitkijkt naar wilde dieren en de vele vogelsoorten probeert te ontdekken. Op tijd om in te checken voór de lunch. Na de lunch een poosje relaxen en voor bereiden op de namiddag gamedrive in het park tot 18.00 uur. Terug keer naar de lodge of tented camp om op te frissen en klaar te maken voor het diner. Na het diner tijd om te genieten van de rustgevende savanne en van de Afrikaanse bries met een koel drankje op uw terras voor uw tented camp of in het restaurant / bar. De overnachting volgt in uw lodge / tentenkamp. (volgens de overeenkomst)

Dag 2: Tsavo East Safari> Mombasa. Vroeg opstaan om voór het ontbijt een gamedrive te doen in het park. Keer terug naar de lodge / tented camp voor het ontbijt en om uit te checken. Na het ontbijt kunt u genieten van een gamedrive halverwege de ochtend in Tsavo East, waarna we het park verlaten en terug keren naar Mombasa / Zuid- of Noordkust of Malindi. Einde van een onvergetelijke safari.

Deze safari is te boeken als een privé safari vanaf 2 personen waarbij u kunt kiezen waar u wilt overnachten, een lodge of luxe tentenkamp. Reizigers die geïnteresseerd zijn om zich bij een (kleine) groep aan te sluiten, kunnen ons ruim van te voren een aanvraag sturen zodat we kunnen kijken naar beschikbare safari’s . Indien u interesse heeft om een safari te boeken neem geheel vrijblijvend contact met ons op.