Selecteer een pagina

2 dg Naivasha & Nakuru

Deze privé tweedaagse reis naar Lake Nakuru, Hells Gate en Lake Naivasha is een perfecte manier om de drukte van Nairobi te ontsnappen of als voorproefje voor een langere safari.  U ziet niet alleen dieren zoals vogels en nijlpaarden tijdens gamedrives in de ochtend en de middag, maar u kunt ook een fietstocht door het park maken en een boottocht in Lake Naivasha. 

Dag 1: Nairobi – Hels Gate u wordt opgehaald van uw hotel en we rijden vervolgens naar Hels Gate voor een fietstocht van 20 km, waarvan 8 km binnen het park. Het is een leuke ervaring om bv giraffen vlak voor uw neus te zien oversteken. 

Daarna op weg naar Lake Naivasha waar een boottocht word gemaakt. Hier een prachtige fauna van nijlpaarden en vogels. Voor het diner en overnachting volgt de rit naar de lodge. 

Dag 2:Lake Naivasha – Lake Nakuru  Na het ontbijt gaat u verder naar Lake Nakuru National Park en arriveert u op tijd voor een gamedrive voor de lunch. Lake Nakuru National Park is de thuisbasis van onder meer giraffen, waterbokken, zwart-witte neushoorns, buffels, leeuwen en luipaarden. Aan de oevers van het meer zijn duizenden flamingo’s die zich voeden met de algen. De lunch vindt plaats in Lake Nakuru Lodge, Sarova Lion Hill Lodge of vergelijkbaar. Er zal een middag game drive zijn rond Lake Nakuru en het nabijgelegen bos waarna de terug keer naar Nairobi word ingezet.