Selecteer een pagina

Voi lodge Tsavo

De locatie: Tsavo East

Tsavo East National Park is een van de oudste parken in Kenia, ten zuidoosten van Kenia, in de buurt van de stad Voi in het district Taita-Taveta van de kustprovincie, landinwaarts van de kust, het is 13.747 vierkante km.
Terwijl het Tsavo West National Park ook in de provincie Coast of Kenya ligt met een oppervlakte van 9.065 km2. Het park werd geopend in april 1948.

Tsavo East-functies

Het iets grotere Tsavo-Oosten is over het algemeen vlak, met droge vlaktes waar de rivier de Galana doorheen stroomt. Andere kenmerken zijn het Yatta-plateau en de Lugard-waterval.

Een van de meest indrukwekkende locaties die we hebben is in Tsavo, Oost-Kenia. Het uitzicht is gewoonweg verbluffend. Met uitzicht op de savanne waar olifanten, buffels, zebra’s en warthdogs te zien zijn, heeft u een achtergrond die ongelooflijk uniek is. We rijden heel vroeg in de ochtend helemaal uit Mombasa om voor de lunch aan te komen. Alles zal binnen enkele ogenblikken klaar zijn om de ceremonie op de door jullie gewenste locatie te houden. De meeste paren kiezen de locatie gelegen boven met uitzicht op het zwembad. Na de ceremonie wordt de lunch geserveerd in een privéhoek van het restaurant of, indien mogelijk, buiten. Jullie hebt een gamedrive onderweg naar de lodge en tijdens de terugweg naar Mombasa. De beste optie is echter te overnachten om van het geweldige uitzicht te genieten en te ontspannen in een van de lounges van de lodge. Of wat dacht u van een duik terwijl u kijkt hoe de olifanten komen drinken bij de waterpoel? U kunt een ceremonie van één of twee dagen boeken – inclusief safari bij ons.

Het arrangement:

 Transfer van Mombasa naar Tsavo East.
 Vergoedingen voor de predikant / ambtenaar
 Trouw vergunning
 Entreegelden park voor het paar
 Safari onderweg naar de lodge
 Ceremonie op de gevraagde locatie
 Eenvoudige decoratie met beschikbare lokale bloemen (respect voor flora en fauna)
 Speciale lunch-champagne
 Bruidstaart voor max 10 personen
 Legalisatie na de bruiloft voor registratie in uw eigen land

Extra: overnachting in de lodge (aanbevolen!)

De lodge: Strategisch gelegen Safari Lodge, in een van ’s werelds grootste wildpark – het Tsavo National Park – Voi Safari Lodge staat hoog boven de stad Voi en biedt uitzicht op een uitgestrekt gebied van de Afrikaanse bush. Het ligt op 160 km van de stad Mombasa.

U kunt gewoon de kuddes wilde dieren zien die beneden op de savanne voort sloffen
u kunt ook dichterbij komen door een netwerk van toegangswegen tot in vele hoeken van dit 11.666 vierkante kilometer grote park. Vanuit de Lodge kijkt u uit op de drie water drinkplaatsen en ziet u het zich steeds veranderende Panorama van Afrika vlak voor uw ogen ontvouwen en geniet u tegelijkertijd van de luxe van bediening van de kelners. Er is een speciale plek voor de cameraliefhebbers die close-up en spontane foto’s maken van de wilde dieren die geen menselijke aanwezigheid vermoeden. Dit is een ideale plek om er op uit te gaan op zoek naar de ‘BIG FIVE’ – olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn. Vanuit Voi heeft u een snelle en gemakkelijke toegang tot de gedeelten Tsavo East of Tsavo West van dit Nationaal Park. Voi is ook ideaal voor het verkennen van Taita Hills, inclusief de vruchtbare landbouwgrond die hoog in de Taita-heuvels rond Wundanyi ligt, bereikbaar door een uitstekende bergweg die een prachtig uitzicht biedt tot aan de kust.