Selecteer een pagina

10 dagen Ontdek Kenia

Dag 1: Aankomst Nairobi. Bij aankomst op Nairobi Jomo Kenyatta International Airport staat onze chauffeur voor u klaar met een groot bord met uw naam erop en helpt u met uw bagage naar de auto en vervolgens zetten wij u af bij het budget **, middenklasse *** of luxe **** hotel) ( overeenkomstig uw boeking ) Indien u aankomt met een ochtendvlucht en u wilt in de middag een excursie doen kan dit tegen meerprijs georganiseerd worden.

Dag 2: Nairobi> Masai Mara. U wordt rond 8.00 uur opgehaald bij het hotel en begint aan de rit naar Masai Mara via het uitkijkpunt van de Great Rift Valley, waar u een adembenemend uitzicht hebt op de bodem van de Rift Valley. Lunch onderweg. In de middag, nadat u bent ingecheckt (kampeerplaats of lodge) vertrekt u voor een game viewing drive in het Mara Reserve. Diner en overnachting op de camping of lodge . (kampeersafari of privé lodge *** of ****) naar overeenkomst.

Dag 3: Masai Mara National Reserve. Vandaag brengen we de hele dag door met het verkennen van de Masai Mara op zoek naar de Big Five. Picknick lunch aan de oevers van de Mara-rivier.
Optioneel: bezoek ‘s avonds het Masai-dorp voor een culturele Masai-tour. ($ 20) Leer meer over de Masai-gemeenschap en communiceer met de lokale Masai-bevolking. Op verzoek kan er een overnachting in het Masai-dorp worden geregeld. Een ballonsafari voor $ 450 per persoon kan op deze dag vroeg in de ochtend worden georganiseerd waarna het normale programma vervolgd kan worden. Het is in de Mara dat misschien wel de meest spectaculaire gebeurtenis van de natuurlijke wereld plaatsvindt: de grote migratie. (Juli – oktober) Diner en overnachting op de camping of lodge *** of ****.

Dag 4: Masai Mara National Reserve. Na het ontbijt kunt u genieten van de tweede game drive van een hele dag in het reservaat. Diner en overnachting op de camping of lodge.

Dag 5: Masai Mara> Lake Nakuru National Park U hebt de laatste vroege ochtend game drive in Mara Reserve gevolgd door ontbijt. Daarna begint de rit naar Nakuru. Diner en overnachting in het budgethotel of lodge.

Dag 6: Nakuru> Naivasha National Park. Na een vroeg ontbijt, vertrek om 7.00 uur rechtstreeks naar het park. Het is een klein park met prachtige, zeldzame witte neushoorns die deel uitmaken van de Big Five. Er is ook een mogelijkheid om de roze flamingo’s te zien. De gamedrive duurt 3 uur, daarna terug naar Naivasha om op tijd aan te komen voor de lunch in het hotel / lodge. Na de lunch gaan we naar Hell’s Gate voor een fietstocht. Degenen die niet geïnteresseerd zijn in de fietstocht kunnen in de auto blijven. Later volgt er een boottocht van een uur op Lake Naivasha om vogels en nijlpaarden te bekijken. Diner en overnachting in het budgethotel of lodge.

Dag 7: Naivasha> Hell’s Gate> Amboseli. Na het ontbijt vertrek in de ochtend naar Hell’s Gate National Park. Eenmaal in het park heeft u de mogelijkheid om een ​​game drive in een safarivoertuig te maken of fietsend het park te verkennen. Fietsen in het park is een geweldig avontuur, aangezien u 7 kilometer op de fiets mag rijden voordat u uitrust bij een boswachterspost. Na een korte stop bij de parkwachterspost doen we een wandelsafari. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de kloof. Daarna zetten we dit grote avontuur voort door naar Amboseli National Park te rijden dat beroemd is om zijn landschap met een achtergrond van de met sneeuw bedekte berg Kilimanjaro, die het landschap domineert, en open vlaktes. Aankomst en op weg naar het kamp/ de lodge ondertussen op zoek naar wilde dieren. Diner en overnachting op de kampeerplaats of lodge / luxe tentenkamp.

Dag 8: Amboseli National Park. In de vroege ochtend keert u terug naar de kampeerplaats / lodge voor het ontbijt. Na het ontbijt een hele dag in het park met een lunch pakket op zoek naar de populaire bewoners zoals de bekende roofdieren en overige wild zoals de zebra, gnoe, giraf, nijlpaard met uitzicht op de Kilimanjaro. Diner en overnachting op de kampeerplaats of lodge.

Dag 9: Amboseli> Nairobi. Vroeg in de ochtend gamedrive later terug naar de kampeerplaats / lodge voor het ontbijt. Na het ontbijt uitchecken en rijden we naar Nairobi voor de lunch. Diner en overnachting in budgethotel of middenklasse / luxe hotel.

Dag 10: Nairobi Giraffe Centre en het olifantenweeshuis.
Na het ontbijt komt onze chauffeur u ophalen rond 8 uur om het Giraffe Centre en Elephant Orphanage te bezoeken en na de lunch naar de Kazuri Beads Factory om souvenirs te kopen en vervolgens teruggebracht te worden naar uw hotel of op verzoek naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis of voor een strand vakantie in Mombasa (of Zanzibar).

Deze safari is te boeken als privé camping of lodge safari. Voor de lodge safari is er keuze uit mid range of luxe lodges in combinatie met luxe tented camps.
Stuur ons een verzoek om een ​​vrijblijvende offerte te ontvangen via info@ivoryandpearls.nl